Missie & visie

“Door onze brede kennis en ervaring kijken wij verder dan het probleem voorhanden!”

Missie & Visie
missie jaliati

Missie:

Het is onze missie om eenieder te helpen die met een probleem of hulpvraag zit. Dit kunnen problemen zijn op het gebied van de diverse rechtsgebieden. Samen met de klant kijken wij naar de mogelijkheden om tot het juiste advies te komen. Zo komen wij samen tot het hoogst haalbare resultaat. Wij willen een energieke juridisch adviesbureau zijn, die middenin de samenleving en haar sociale omgeving staat.

 Onze motto is daarom ook: **Wij zijn het oog achter uw probleem**.

Visie

Wij maken hulpvragen niet ingewikkelder en duurder dan ze al zijn. Jaliati biedt meer dan juridische ondersteuning. Wij denken en staan naast u, tijdens uw hulpvraag. Samen overwegen wij de oplossingen, de kansen en te behalen resultaat af. Wij werken graag samen met u als klant. U blijft betrokken bij de hulpvraag. Als klant mag u verwachten dat uw wensen en rechten bij ons op nummer één staan. Wij houden zo onze diensten transparant en overzichtelijk voor de klant. Zo creëren wij vertrouwen van u als klant.

Van te voren worden er met u heldere afspraken gemaakt over onze diensten. Wij vinden het belangrijk om alle informatie me u te delen. Zo blijft u op de hoogte van uw zaak en de betreffende ontwikkelingen. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat wij zelf regelmatig onze kennis blijven verversen. Wij nemen regelmatig deel aan verschillende seminars en workshops over ons vakgebied. Zo blijven op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied en vergoten wij ons kennis. Alleen zo kunnen we u beter begrijpen en de beste steun aanbieden.

Kernwaarden:
Betrokken – Flexibel – Transparant – onderscheidend

visie jaliati

Samenwerkingspartners

algemene info & vragen

Heeft u vragen?

Wij staan ​​6 dagen per week voor u klaar en reageren binnen 24 uur. Bovendien kun u ons altijd mailen indien u vragen heeft.

Winkelwagen