Over Jaliati

Over Jaliati

Het begin van Jaliati

Het begon allemaal in 2016. Als juridisch dienstverleningsbureau hebben we vier jaar lang de werkzaamheden uitgevoerd in het noorden van Marokko, in de plaats Tetouan. Echter zijn we sinds november 2020 verhuisd naar Nederland.

Door de kennis en ervaringen die we in Marokko hebben opgedaan adviseren wij ook op het gebied van het Marokkaanse Personen- en familierecht. We regelen onder andere de Marokkaanse echtscheiding en daarnaast erkennen wij een Nederlandse echtscheiding in Marokko. Ook geven we advies over erf zaken in Marokko. U kunt dus bij ons terecht voor verschillende rechtsgebieden betreffend Marokkaans recht.

De Jurist

Hanan aangenaam, moeder van 4 kids en werk als jurist in mijn eigen onderneming Jaliati Juridisch Adviesbureau Marokkaans Recht. Ik heb vier jaar tussen Nederland en Marokko gevaren (letterlijk over zeeën), dan was ik hier en dan was ik weer daar. In 2019 verhuisden we weer terug naar Nederland, Jaliati als onderneming pas in 2020. We merkten al gauw op, dat er behoefte was aan een bureau die juridische vraagstukken oploste vanuit Nederland, zonder te hoeven reizen naar Marokko.

Ik kan mezelf in twee woorden omschrijven, namelijk
zacht en geduldig’. Ik ben heel geduldig en tegelijkertijd begripvol en
respectvol naar anderen. Deze kwaliteiten bij elkaar stellen mij in staat om mijn werk als jurist uitstekend uit te oefenen.

Als Jurist is het mijn missie om cliënten te laten voelen dat ik hen en het juridische
probleem waar ze voor staan, begrijp. Het is mijn visie dat
inlevingsvermogen en betrokkenheid de basis zijn voor oprechte en
integere dienstverlening. Naast dat ik er altijd voor de cliënten ben,
ben ik ook erop gericht om mij volledig te ontplooien. Doordat ik continue bezig ben om het beste uit mezelf en mijn kwaliteiten te halen, vergroot ik tegelijkertijd mijn capaciteiten als professional.

Wat mensen zeggen

Ervaring met Hanan

Heeft u vragen?

Neem vandaag nog contact

Wij staan ​​6 dagen per week voor u klaar en reageren binnen 24 uur. Bovendien kun u ons altijd mailen indien u vragen heeft.

Winkelwagen